«БІЛДІНГМАРКЕТ» – ПРИЄМНИХ ЕМОЦІЙ МАЄ БУТИ БІЛЬШЕ

today 30.07.2016 query_builder 10:32 remove_red_eye 1076 bookmarks Довідник, Будівельні роботи, Довідник, Магазини, Шопінг

Ви, зрештою, наважилися на ремонт у власній кімнаті, чи ще грандіозніше – в усій квартирі чи будинку? Або виношуєте наполеонівський план – спорудження власного котеджу? У будь-якому випадку свій шлях до заповітної мрії Ви маєте розпочати із «БІЛДІНГМАРКЕТУ». Новий магазин будівельних матеріалів нещодавно розпочав свою роботу в  Тарасівці, на вулиці Київській, 2б. З дороги всіх перехожих та проїжджаючих приваблює яскрава вивіска, яка цілком відповідає головній концепції маркету – вишукано та затишно.

Стильний магазин товарів для будівництва і ремонту вже відсвяткував  свій перший ювілей – місяць з дня відкриття.  Всі, хто  встигли відвідати новий маркет,  оцінили його переваги та стали постійними відвідувачами.

  • Прихильність покупців залежить від багатьох чинників, - переконаний власник магазину. – Цей маркет створював створював як для себе. На власному досвіді знаю, скільки фінансових, часових та інших витрат вимагає будівництво будинку. Тому головна концепція нашого будівельного маркету полягає в оптимізації усіх витрат. З упевненістю можу сказати, що наша цінова політика найприйнятніша для покупця. Ми намагаємося презентувати на українському ринку якісні, але не надто розкручені (а відтак і не дорогі) бренди. Крім того, в магазині діє система знижок. При покупці товарів на суму понад 500 грн покупець отримує накопичувальну картку (з конусною системою знижок від 3 % до 10 %).

Відносно невелика площа будівельного маркету – загалом це понад 500 кв. м та зручна секційність  дозволяють відвідувачу не гаяти час  та тривалі вояжі.

У головному корпусі магазину представлені  фарби, лаки, шпалери, інструменти, господарські та  електротовари. По сусідству працює секція «Сантехніка». А на просторій території, під відкритим небом (поруч із складськими приміщеннями) усе, що потрібно для будівництва – цемент, бруківка,  цегла…

Головний принцип  роботи «БІЛДІНГМАРКЕТу» - створення максимально комфортних умов для покупців, щоб вони могли в одному місці придбати все необхідне.

Та більше того,  магазин вирізняється особливою атмосферою затишку (що не завжди характерно для подібних маркетів), а персонал – привітністю  та уважністю.

- До нас приходять люди, які ремонтують або будують, тобто ті, хто мають бажання   створити для себе і своєї родини нову,  затишнішу оселю. Тому дуже важливо, щоб саме в нашому магазині вони не лише знайшли потрібний товар, а ще й цікаве дизайнерське рішення. Адже  деталі створюють загальний настрій та, більше того, передають саму суть задуму.   Тому ми приділяємо особливу увагу нюансам. Для наших відвідувачів - всі умови –  зручна зона для паркування авто, бригади вантажників товарів, і ще приємний бонус –  чашечка смачної кави, а в майбутньому  плануємо відкрити дитячий куточок.

Постійно серед покупців проводяться різноманітні акції – приміром, найближчим часом п’ять  відвідувачів «БІЛДІНГМАРКЕТУ» стануть щасливими власником DVD-програвачів. Приємних емоцій має бути більше – це головне гасло всіх, хто створює зону будівельного комфорту, - розповідають творці нового будівельного магазину.

Навіть для брендування маркету були обрані кольори щастя – жовтий, зелений, малиновий,  напрочуд позитивна рекламна кампанія (напівогололеного «смаглявого» будівельника вже встиг полюбити увесь район) лише додала до загальної скарбнички позитивних емоцій.

Яскраві дизайнерські рішення, гармонійне поєднання ціни  та якості, а головне  - особлива атмосфера  затишку –  спонукатимуть вас знову і знову до відвідин «БІЛДІНГМАРКЕТу». Сумніваєтеся?! Тоді рекомендуємо вам поповнити лави постійних відвідувачів території щасливого будівництва.

84 запитів за 0,198