Ветеринарний центр “LiliVet” – допомагає, лікує та дарує радість

today 12.06.2018 query_builder 10:54 remove_red_eye 1570 bookmarks Довідник, Ветеренарні послуги, Здоров'я

Рік тому спільне прагнення створити у передмісті Києва сучасний ветеринарний центр об'єднало молодих та прогресивних людей. І 16 травня із легкої руки Лілії Сімонової заклад із оригінальною назвою "LiliVet" розпочав роботу у житловому комплексі "Петровський квартал". За рік діяльності заклад не лише розширив асортимент послуг, а головне - завоював довіру серед власників домашніх улюбленців.

Ветеринари закладу надають не тільки традиційні терапевтичні та хірургічні послуги, а й пропонують досить рідкісний стоматологічний сервіс, а також грумінг (догляд за зовнішнім виглядом домашніх улюбленців). Діє при закладі й ветеринарна аптека, де за досить помірними цінами можна придбати необхідні ліки та зоотовари для свого "вихованця".

Свій авторитет працівники центру Дмитро Дубровін, Анна Стадник та Катерина Слівкіна, які, безумовно, мають вищу фахову освіту, заслужили завдяки професіоналізму та дбайливому ставленню до кожного пацієнта.

Тож не дивно, що фахівці єдиного у Святопетрівському ветцентру сповідують три головні засади: "Допомагати, лікувати та дарувати радість". І в цьому за рік діяльності "Lilivet", мабуть, змогли пересвідчитися всі його відвідувачі.

Замість P.S.

Фахівці центру радять: щонайменше раз на 3 місяці проводити професійний огляд домашніх тваринок та птахів. Адже профілактичні заходи - це головна передумова здоров'я ваших улюбленців, які наповнюють наше життя незабутніми митями радості.

Наші контакти:

ЖК “Петровський квартал”, вул. Лесі Українки, 2 а

Тел. 073-084-09-06

call Телефон

(073) 084-09-06

place Адреса

ЖК “Петровський квартал”, вул. Лесі Українки, 2 а

88 запитів за 0,188