Куточок неймовірної краси від “Камелії”

today 08.06.2018 query_builder 05:02 remove_red_eye 501 bookmarks Новини

Днями компанія «Камелія» урочисто відкрила унікальний ландшафтний приватний міні-парк у Крюківщині. Першими його відвідувачами стали Надзвичайний і Повноважний посол Королівства Нідерландів Кейс Ян Рене Кломпенхаувер, громадський діяч Марина Кінах та директор департаменту агропромислового розвитку Київської ОДА Сергій Шупик.

На земельній ділянці площею трохи більше гектара розташовані різноманітні локації, що відтворюють природні зони різних країн. Подорожуючі мають можливість погуляти серед сакур і розмірено плаваючих під східним містком японських коропів кої, оп'яніти від аромату квітучих троянд, що радують око у французькому розарії та насолодитись красою голландських пейзажів. А ще тут є ландшафтний куточок «Англійський сад», який максимально наближений до стилістики туманного Альбіону.

У тематичних зонах представлені квіти і рослини, характерні для України, східного, англійського та французького садів, Середземномор'я.

Прогулявшись по інших країнах і континентах, відвідувачі повертаються в зону «Український сад». Проектувала і створювала цей куточок краси відомий український ландшафтний архітектор Оксана Джунь. Із звичних нашому оку чорнобривців, мальв і жоржин висаджені старовинні орнаменти, характерні для нашої давньої культури. Старовинні мотиви України плавно перетворюються у варіації на тему сучасного українського саду.

Також у міні-парку представлені кілька незвичайних локацій: «Смачний сад», «Примхи природи», «Сучасний сад».

Протягом весни, літа і осені композиції будуть змінюватися сезонними квітами: тюльпанами, петуніями, пеларгоніями та іншими.

Садівники-любителі можуть поповнити свої колекції садових культур, адже всі рослини можна придбати в садовому центрі, розташованому поруч з міні-парком.

87 запитів за 0,220