Навколо світу з Advant Travel: вигідно та зручно

today 18.04.2017 query_builder 08:06 remove_red_eye 2603 bookmarks Вікенд, Довідник, Туризм

У наш час всюдисущої  глобалізації, інформаційної  відкритості, світ стає більш гнучким, а людина отримує більше інтерактивних можливостей. Ні для кого не секрет, що в багатьох сферах життя  впроваджуються сучасні технології. За допомогою Інтернету ми купує квитки, замовляємо їжу, знаходимо роботу, а, якщо пощастить,  навіть… кохання.  Журналісти нашого видання вирішили перевірити, як  в Україні проходить комп'ютеризація у туристичній сфері.

Ірина Романюк, менеджер компанії Advant Travel

розповіла нам про єдину та найбільшу он-лайн платформу з туризму

 

Advant Travel - українська компанія, яка почала тестувати свої послуги у 2014, а в 2015 вийшла на ринок України. Вона об'єднала 49 найбільших туроператорів країни. Наразі на платформі доступно 2 000 000 турів.

Концепція роботи платформи дуже цікава. Кожен охочий може стати турагентом особисто для себе. До цього часу жодна людина не купувала путівку безпосередньо у туроператора, а в будь-якому разі вимушена була звертатися  до найближчого агентства… Відтепер найближче агентство може бути у Вас вдома. Після реєстрації в системі Advant Travel,  Вам стають доступні тури, їхні умови. Крім того, Ви можете ознайомитися із відгуками та іншими цікавими подробицями. І якщо країна, до якої Ви хочете полетіти, має з Україною безвізовий режим, Вам навіть не потрібно виходити з дому, щоб замовити тур до країни своєї мрії!

Сьогодні Ірина радо пригадує свою першу подорож в якості менеджера  з туризму.

"Тільки-но придбала для себе "кишенькове турагентство", одразу вирішила на власному досвіді спробувати, як працює система і які переваги я можу отримати. Ми з чоловіком того ж вечора обрали тур, заповнили он-лайн всю необхідну документацію і вже наступного дня, маючи всі електронні документи на руках, полетіли на море. Більше того, згодом з'ясувалося, що наша компанія подорожує найекономніше з усіх. У перший же день перебування на відпочинку сама провела маленьке розслідування (посміхається Ірина)".

Та це далеко не повний перелік переваг Advant Travel. Окрім максимальної доступності інформації про майже всі тури, що пропонують українцям, компанія забезпечує фіксовані знижки  (у порівнянні з цінами туроператорів до 8%). Більше того, компанія  має техпідтримку 24/7, яка допомагає не лише у роботі з системою, а й надає візову підтримку та вирішує форс-мажорні ситуації, що сталися під час подорожі. Найкрутіша "фішка" Advant Travel - послуга "Ексклюзивний тур", якою можуть скористатися   клієнти платформи. Це тури, які можна купити зі знижкою до 40%. Саме такі "бонуси" компанія дарує своїм найлояльнішим клієнтам.

Як і будь-якому підприємству, компанії Advant Travel потрібно повноцінно функціонувати та розвиватися, тож користування платформою є платним. Компанія розробила три варіанти пакетів.  Перший коштує дещо більше 1000 гривень на рік та дає можливість розділити цю суму між двома реєстраторами сервісу. Представники компанії запевняють: навіть, якщо ти подорожуєш один  раз в рік - ця плата повністю себе окупає, адже ти економиш на витратах турагенту та  на оформленні документів.

Ірина з радістю запрошує всіх, хто цікавиться туризмом, на зустріч-консультацію. Вона, як менеджер, готова провести навчання з користування системою та презентувати всі переваги  платформи.

Телефони для зв'язку із Іриною:

(067) 754-44-42

(095) 483-21-75

88 запитів за 0,200