Найкращі лікарі міста – в “Імперіал Медіка”

today 11.02.2018 query_builder 18:19 remove_red_eye 2360 bookmarks Здоров'я

Вибір сімейної клініки для сучасної людини є досить важливим, адже здоров'я - це один із найголовніших ресурсів для кожного з нас. Тому кваліфікація та досвід медичних працівників - основні якості, на які звертає увагу адміністрація клініки "Імперіал Медіка" при підборі персоналу. Тож цілком закономірно, що саме тут працюють найкращі спеціалісти Вишневого та столиці.

Не менш прискіпливо адміністрація закладу ставиться й до питання медичного оснащення. В клініці, що розташована на трьох поверхах нового будинку, - виключно новітнє обладнання. Має заклад, який розпочав свою роботу на початку цього року, й багато інших переваг.

"Імперіал Медіка" спеціалізується на лікуванні безпліддя як жіночого, так і чоловічого. Професійний досвід спеціалістів клініки Ольги Сергіївни Голімбієвської та Тетяни Михайлівни Верховець багатий на успішні приклади лікування, яке допомогло з'явитися на світ не одному малюку і зробило щасливими батьків.

Лікарі "Імперіал Медіка" допоможуть вирішити більшість проблем, пов'язаних із репродуктивною системою, і не тільки. Висококваліфіковані спеціалісти - акушери-гінекологи призначать ефективне лікування. Головні принципи, які сповідують лікарі "Імперіал Медіка" - це порядність та чесність, що є важливою умовою для швидкого одужання.

У клініці також працюють досвідчені спеціалісти з ендокринології, кардіології, гастроентерології, отолярингології. Серед лікарів закладу ендокринолог-кандидат медичних наук Денис Сергійович Зябліцев та кардіолог-кандидат медичних наук Тетяна Валеріївна Наземець.

Окремої уваги заслуговує відділення педіатрії, що діє при клініці. В "Імперіал Медіка" з дбайливих рук акушера малюка передають під патронаж Юлії Михайлівни Пономарьової, лікаря зі стажем понад 13 років, яка завдяки професіоналізму та чуйності заслужила повагу як серед батьків, так і серед колег. Більше того, у клініці створені всі умови для наймолодших відвідувачів. Серед послуг для новонароджених: нейросонографія, УЗД кульшових суглобів, огляд невропатолога та ортопеда.

Присутність у штаті медперсоналу лікаря-анестезіолога та наявність спеціального обладнання дозволяють успішно проводити у стінах клініки нескладні операції.

Крім того, тут можна зробити ультразвукове дослідження всіх органів, а також кардіограму.

Одним словом клініка цілком відповідає своїй назві. Це справжня "Імперіал Медіка"!

Клініка працює: понеділок - субота, з 8 до 20

http://imedica.com.ua/

+380 (99) 442 70 70 +380 (68) 462 70 70 +380 (73) 445 70 70

м. Вишневе, вул. Молодіжна, 11А

87 запитів за 0,228