Святопетрівська амбулаторія – з новим приміщенням

today 06.01.2019 query_builder 13:08 remove_red_eye 7792 bookmarks Здоров'я

З нового року медики Святопетрівського працюватимуть у новому приміщенні. В останні дні року, що минає, Святопетрівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини справила новосілля. Медичний заклад переїхав до нового будинку, за адресою: вул. Центральна, 140 б.

- Це просторе приміщення, яке більше за площею від попереднього, амбулаторії ЗПСМ надала Святопетрівська сільська рада, - розповідає завідувач закладу Маріанна Куровська. - Для зручності пацієнтів передбачено два окремих входи - до дитячого та дорослого відділень, також у коридорах м'які меблі, у кожному фойє - телевізор, вільний доступ до wi-fi. Маленькі пацієнти вже оцінили переваги дитячого куточка. Готуючи заклад до відкриття, намагалися врахувати всі деталі. Так, для наймолодших відвідувачів, яким ще не виповнилося року, встановлено стіл для пеленання. А ось для більш дорослих пацієнтів передбачені шафи для верхнього одягу. Усюди на стінах - стенди з корисною інформацією для здоров'я кожного.

Та потурбувалася місцева влада не лише про комфорт для пацієнтів. З новосіллям на краще змінилися й умови праці медиків амбулаторії ЗПСМ, в якій наразі працює два лікарі. У кожного з них свій кабінет.

Кабінет сімейного лікаря у відділенні для дорослих обладнано сучасною оргтехнікою. Комп'ютер підключений до мережі Інтернет. Тобто лікар забезпечений всім необхідним для надання оn-line консультацій за допомогою засобів дистанційного зв'язку (так звана телемедицина). Кабінет оснащений всім необхідним для повноцінного ведення прийому: вагами, зростоміром, термометром, фонендоскопом, тонометром, отоскопом для огляду вуха, пульсоксиметром, глюкометром та іншими медичними приладами. У дитячому відділенні кабінет лікаря додатково обладнано горизонтальними вагами та горизонтальним зростоміром для дітей до 1 року.

Ще одна позитивна зміна, яку неодмінно оцінять постійні відвідувачі закладу - окремий кабінет для проведення щеплень.

Також функціонує маніпуляційна, де хворі можуть отримати потрібні маніпуляції. А ось в лабораторії закладу, яка оснащена клінічним аналізатором та мікроскопом, за направленням лікаря ви можете здати аналізи.

Додатково створено кабінет реєстрації електрокардіограм.

Окремий кабінет і в акушера. Тут жінки можуть пройти огляд. Також в амбулаторії ЗПСМ проводиться диспансерний нагляд вагітних.

- Знаково, що медична реформа у Святопетрівському супроводжується такими позитивними, якісними змінами. Завдяки підтримці місцевої влади, впевнена, що наш заклад перейде на новий рівень надання медичних послуг. І в цьому вже можуть переконатися наші відвідувачі, - наголошує завідувач Святопетрівської амбулаторії ЗПСМ Маріанна Куровська.

Тож нагадуємо читачам графік роботи амбулаторії:

з 8:30 до 16 :00, щоденно, крім суботи та неділі.

call Телефон

(095) 231-37-98

(095) 231-37-99

place Адреса

с. Святопетрівське, вул. Центральна, 140 б. Медамбулаторія

87 запитів за 0,170