СТОМАТОЛОГІЯ “АПЕКС” – БЕЗБОЛІСНЕ ТА ПРОФЕСІЙНЕ ЛІКУВАННЯ ЗУБІВ

today 07.05.2016 query_builder 12:26 remove_red_eye 2797 bookmarks Здоров'я, Довідник, Медпослуги

Для багатьох із нас лише сама думка про відвідини стоматолога викликає неприємні асоціації. Здебільшого наше ставлення формує попередній  досвід лікування зубів. Однак здебільшого подібні острахи є безпідставними. Адже безболісність та ефективність лікування залежить від багатьох чинників. Зокрема, це професіоналізм лікарів у поєднанні із сучасним медичним обладнанням та препаратами.

Таку вдалу формулу  змогли втілити у життя в сучасній стоматологічній клініці "Апекс", яка розпочала свою роботу наприкінці минулого року в Святопетрівському.

Вважається, що існує декілька головних критеріїв оцінки стоматологічного закладу. Це - професіоналізм лікарів та якість роботи, лікування без болю та страху, застосування новітніх та сучасних технологій. За усіма цими факторами "Апекс" заслуговує на найвищу оцінку. І про це свідчать факти.

Увесь медичний персонал закладу має високий професійний рівень. Серед провідних лікарів центру - досвідчені терапевти, дитячий стоматолог, лікар-імплантолог, лікар-ортодонт.

Клініка оснащена необхідним діагностичним обладнанням, та головне, для лікування зубів використовуються якісні та дорогі матеріали провідних зарубіжних виробників.

Дбайливе ставлення до  пацієнтів - це не  красномовне гасло, а принцип роботи лікарів клініки.

У стоматологічному центрі "Апекс" вам на практиці доведуть, що лікувати зуби можна без болю. Певно, саме тому постійними відвідувачами закладу є діти. Маленьких пацієнтів складно ввести в оману. Вони вже, як ніхто, знаються на справжньому професіоналізмі людей у білих халатах.

Лікарі клініки готові розвіяти й інші міфи, що стосуються  імплантації. Насправді багато хто вірить у шкідливість такого методу. У протилежному на практиці вас готовий переконати лікар-імплантолог стоматологічного центру "Апекс". Установка імплантату - це  не боляче  і головне - безпечно.

call Телефон

+38 (096) 530-77-73

+38 (050) 530-87-77

place Адреса

с. Святопетрівське, вул. Володимирська, 2 д (заїзд із вулиці Центральної, біля “Отчого Дому”)

open_in_new Сайт

https://apexdent.com.ua/Home/Index

Перейти на сайт

80 запитів за 0,174