Закохатися за сім хвилин

today 09.03.2019 query_builder 22:50 remove_red_eye 1355 bookmarks Вікенд

Ви шукаєте свою другу половинку? Тоді "Швидкі побачення" саме для Вас. За один вечір дівчина або молодий чоловік мають унікальну можливість здійснити щонайменше десять експрес-знайомств.

А віднедавна така послуга стала доступною для жителів передмістя. У Вишневому вже організовують "Десять побачень за один вечір".

Як розповіла організатор швидких знайомств вишнівчанка Тетяна, сьогодні Speed Dating дуже популярні в Німеччині. Хоча батьківщиною такого формату романтичного сервісу є США. Популярність цього сервісу - цілком очевидна. Адже в нашу динамічну епоху у багатьох молодих людей просто бракує вільного часу для влаштування свого особистого життя.

Концепція Speed Dating дуже проста. Учасниками одного вечора є рівна кількість дівчат та чоловіків, які мають познайомитися протягом заходу. В середньому одне міні-побачення триває сім хвилин. За цей час учасники зустрічі мають більше дізнатися один про одного, придивитися до нового знайомого чи знайомої, і головне зрозуміти - чи хочуть продовжити знайомство вже після завершення заходу.

На відміну від німецького варіанту "швидких побачень", українські організатори романтичних заходів намагаються їх максимально урізноманітнити цікавими вікторинами, танцювальними майстер-класами та іншими прийомами, що допомагають парам більше дізнатися один про одного.

Та головне усі зустрічі мають приносити їх учасникам радість і залишати лише приємні враження. Щонайменше участь у таких заходах дозволить збільшити коло своїх знайомих та покращити свої комунікативні навички. Щонайбільше - ви знайдете свою половинку.

За словами Тетяни - організаторки швидких побачень у Вишневому, наразі цей сервіс більше користується популярністю серед дівчат. Така тенденція пояснюється тим, що представники сильної статі рідше налаштовані на серйозні стосунки. У той же час "Single's Club", який сьогодні діє в Києві, охочіше відвідують чоловіки, які залюбки освоюють на таких зустрічах прийоми знайомства з дівчатами на вулиці та інші корисні у спілкуванні з протилежною статтю навички.

Та попри всі національні особливості "Швидких побачень", Тетяна переконана, що такий спосіб знайти свою другу половинку - достатньо ефективний. Досить сидіти в Інтернеті та витрачати весь час на одну особу. Живе спілкування не замінять жодні соцмережі. Більше того, за один вечір ви зможете познайомитися одразу з десятьма чоловіками або дівчатами. І хто знає, можливо, серед них і є Ваша доля.

Запис на зустрічі та подробиці

Viber 093-676-10-43. WhatsApp.

85 запитів за 0,191