Майданчик “Street fight” у Гатному відкрито

today 13.10.2018 query_builder 11:47 remove_red_eye 1120 bookmarks Новини

Напередодні храмового свята, що відзначається на Покрову,11 жовтня, до Гатного поспішали почесні гості: депутати Верховної Ради України Артур Палатний та Олег Велікін, голова райради Вадим Гедульянов, голова РДА Мирослава Смірнова та її заступник Михайло Лєзнік. Привид найприємніший - відкриття спортивного майданчика “Street fight”.

Тут, поблизу школи, тепер зможуть тренуватися на свіжому повітрі боксери, кікбоксери, каратисти, прихильники воркауту - відносно нового напрямку фізичної культури, основою якого є тренування на брусах, віджимання від підлоги, підтягування, присідання задля отримання красивого тіла без будь-яких фінансових вкладень.

Щиро привітала присутніх, а на захід завітало багато гатненців, школярів, голова райдержадміністрації Мирослава Смірнова, яка зазначила, що завдяки зусиллям РДА, райради, Гатненської сільської ради, за ініціативи депутата райради Олександра Паламарчука молодь села отримала чудовий подарунок - майданчик “Street fight” для занять спортом на свіжому повітрі.

- Районна адміністрація і рада спільно і злагоджено працюють й це дає позитивні результати. Ми робимо все від нас залежне, щоб наша молодь росла здоровою, сильною, займалася спортом, - підкреслила Мирослава Михайлівна. Голова РДА вручила почесні грамоти за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту заступнику сільського голови Сергію Вітенку та засновнику SC "Гатне" Андрію Бобруйку.

Привітав присутніх з відкриттям спортивного об'єкта й депутат Верховної ради України Артур Палатний, який впевнений, що здорова молодь - це запорука сильної держави.

- У нас дійсно спортивна нація. Ми пишаємося нашими спортсменами у багатьох видах спорту. Але чемпіонами не народжуються, ними стають. І саме поява таких спортивних майданчиків є фундаментом наших майбутніх перемог у найпрестижніших змаганнях, - наголосив Артур Леонідович. Він вручив почесну грамоту Олександру Котирлу, який є проектантом та підрядником з установки цих комплексів, завдяки яким сьогодні молодь має можливість займатися різними видами єдиноборств, зміцнювати своє тіло та дух.

Голова районної ради Вадим Гедульянов зазначив, що Києво-Святошинський район є лідером у розвитку спортивної інфраструктури на Київщині.

- Завдяки злагодженій роботі районної ради, райдержадміністрації, місцевих рад ми повинні і є кращими у всіх галузях. Бажаю молоді села нових перемог і рекордів, - побажав він.

Вадим Едуардович відзначив почесними грамотами депутата Гатненської сільської ради Павла Бобруйка та тренера з карате Сергія Лапшина.

З відкриттям головної спортивної локації у селі гостей також привітали Гатненський сільський голова Броніслав Корицький, ініціатор спорудження майданчику “Street fight”, депутат районної ради Олександр Паламарчук, директор школи Микола Проць, заступник Петропавлівсько-Борщагівського сільського голови Олег Андрієвський.

І ось урочиста мить - Артур Палатний, Мирослава Смірнова та Вадим Гедульянов перерізають червону стрічку - спортивний майданчик “Street fight” - відкрито. Отець Володимир освячує тренажери. Юні спортсмени села демонструють свою майстерність. Без сумніву, у селі підростає гідна спортивна зміна.

87 запитів за 0,174