«Нива» і УФАМ підкорюють Іспанію

today 28.01.2020 query_builder 11:06 remove_red_eye 322 bookmarks Новини

Неподалік Малаги в Іспанії нещодавно стартував вже традиційний міжнародний фестиваль футболу і культури "Andalusia Fest". Більше 20 команд з Іспанії, Узбекистану, Польщі, Естонії, Росії, Литви, Білорусі та України на прекрасних полях містечка Бенальмадена поборються за головний приз фестивалю. Формат турніру 8 Х 8, вікові категорії 40+ і 50+. Нашу країну в Іспанії представлятимуть 12 команд, серед них представники Києво-Святошинського району - "Нива" (Петропавлівська Борщагівка), яка зіграє відразу трьома командами (40+, 50+) та "Національна збірна лікарів України - УФАМ" теж буде грати в 40+ та 50+, повідомляє сайт районної федерації футболу.

Організатори фестивалю "Європейська ліга ветеранів" і компанія "Media Team" запропонували учасникам і цікаву культурну програму - екскурсії в Малагу, Севілью, Ронду, Міхас, відвідування і перегляд матчів у футбольному центрі в Марбельї, гастрономічні тури, фламенко, караоке та багато іншого.

До речі, на фестиваль завітав колишній капітан національної збірної України, тренер молодіжної збірної Руслан Ротань.

На попередньому етапі «Нива» і «УФАМ» (40+) потрапили в групу «В», де суперниками наших команд стали «Тума» (Вільнюс, Литва), «Кон Юкрайнія» (Мадрид, Іспанія), «Ветеран» (Могильов, Білорусь), «Ветеран – Лучеськ» (Луцьк, Україна), «Бриз» (Київ, Україна). У півфінал виходять дві кращі команди.

У віковій категорії 50+ за перемогу поборються «Нива-1» та «Нива-2» з Петропавлівської Борщагівки, «УФАМ», «Легіон ХХI» (Київ), «Ветеран» (Гродно, Білорусь) та «Металург» (Молодечно, Білорусь).

Результати першого ігрового дня за участі наших команд:

Вікова категорія 40+.

«Нива» – «Тума» - 2:1, «Нива» – «Кон Юкрайнія» - 2:1, «Нива»– «Ветеран» - 1:1, УФАМ - «Тума» - 0:1, УФАМ - «Кон Юкрайнія» - 1:0, УФАМ - «Ветеран» - 3:0.

Вікова категорія 50+.

УФАМ – «Легіон ХХI» - 0:2, УФАМ – «Металург» - 2:1, «Нива-1» - «Легіон ХХI» - 0:0, «Нива-1» - «Нива-2» - 0:2, «Нива-2» - «Ветеран» - 1:0.

87 запитів за 0,175