Створіть образ для Осені. Магазин “FashionRoom”, Софіївська Борщагівка

today 04.09.2018 query_builder 20:21 remove_red_eye 892 bookmarks Шопінг

Ось і настала найулюбленіша пора поетів - її Величність Осень. Для зустрічі з Нею завжди хочеться підібрати щось особливе - створити образ, який щонайкраще відповідав би неповторному осінньому настрою.

Власниця крамниці "FashionRoom" Олена радить не обмежувати свою фантазію, адже тренди - це лише рекомендації модної індустрії. А ось чи варто їх втілювати в особистий стиль, вирішуєте тільки ви, з огляду на власні симпатії та вподобання.

Цієї осені, власне, як і влітку, не втрачатимуть своєї актуальності сукні в горох та полоску, а також у квітковий принт. Усі вони вже давно стали класикою та завжди доречні. Змін зазнають лише деякі характеристики цих принтів: розмір, колір, поєднання. Популярна минулого року тканина в клітину "Принц Уельський" у майбутньому сезоні змінюється на більш велику, яскраву і кольорову, на кшталт тартана чи "шотландки".

Одяг із ефектом градієнта (колірні переходи) - ще один тренд осіннього сезону. Переходи кольору можуть бути плавними або чіткими, чи як розмита акварельна палітра. Та в будь-якому разі він додає свіжості й жіночності. Градієнт чудово буде виглядати на джемперах, светрах, широких штанях та шарфах. Тож експериментуйте і сміливо додавайте в життя яскравих кольорів!

Адреса магазину "Fashion Room":

с. Софіївська Борщагівка,

ЖК "Софія", вул. Лесі Українки, 11,

тел. 097-130-50-42.

call Телефон

097-130-50-42

place Адреса

с. Софіївська Борщагівка, ЖК

87 запитів за 0,243