У Крюківщині відкрили новий корпус дитячого садочка

today 05.02.2019 query_builder 08:48 remove_red_eye 1922 bookmarks Новини

Новий рік розпочався для крюківщинців знаковою подією, на яку з нетерпінням чекали і дорослі, і діти. Свої двері для малечі села відкрив новий корпус комунального дошкільного навчального закладу "Барвінок".

У дитячому садочку створені належні умови для комфотного виховання дітей. Одразу помічаєш, що тут все зроблено з любов'ю до малюків. Усюди світло та затишно. Стіни декоровані яскравими малюнками. В усіх групах нові кольорові меблі, кожна з них має ігрову кімнату та санвузол. На другому поверсі - сучасна спортивна зала. Не менше захоплення викликає й простора актова зала та харчоблок, який повністю оснащений новою кухонною технікою.

Будівельні роботи, загальна вартість яких сягає понад 50 млн грн, здебільшого фінансувалися з районного та сільського бюджетів. На початковому етапі також були залучені кошти з державної скарбниці. Активізувалися роботи протягом останніх трьох років. Місцева влада доклала всіх зусиль, щоб цей об'єкт якомога швидше був введений в експлуатацію.

Тож символічно, що в урочистостях з нагоди відкриття нового корпусу садочка взяли участь представники районної та сільської влади: голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова, голова райради Вадим Гедульянов, Крюківщинський сільський голова Андрій Кріпак, секретар місцевої ради Наталія Савенко.

Як розповіла Наталія Володимирівна, наразі вже працюють всі вісім груп, які повністю укомплектовані. Одна група - ясельна і сім - дошкільних. Батьки дуже задоволені новим приміщенням, рівнем його матеріально-технічного забезпечення та персоналом.

Вихователь-методист допомагає молодим педагогічним працівникам, які тільки-но розпочали свою трудову діяльність. Активно ведеться гурткова робота. Працює вчитель-логопед, учитель англійської мови та хореограф. Працівники харчоблоку радіють новітньому устаткуванню, завдяки якому значно спростився процес приготування їжі, що є по-особливому актуальним в умовах збільшення кількості вихованців закладу.

Будівництво об'єкта тривало понад п'ять років. Однак результат перевершив усі очікування. Дитячий садочок справді відповідає всім вимогам часу.

87 запитів за 0,232