Хто найвпливовіший на Київщині?

today 05.01.2019 query_builder 15:40 remove_red_eye 611 bookmarks Новини

Традиційно в останній день 2018 року інформаційний портал «Моя Київщина» оприлюднив ТОП-100 найвпливовіших людей столичної області року минувшого. Знаково, що серед презентованих імен й чимало посадовців із Києво-Святошинського району. Приміром, очільниця Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова посіла 40 щабель в рейтингу, до якого також потрапили депутати Києво-Святошинської райради Олександр Тигов (44) та Сергій Возний (84). Серед найвпливовіших – Боярський міський голова Олександр Зарубін – 78 позиція у переліку та мер Вишневого Ілля Діков (99 позиція).

Що цікаво, 25 місце в рейтингу посідає теж досить відома в регіоні постать - колишній мер Ірпеня Володимир Карплюк.

А ось очолюють ТОП-100 посадовці та керівники партійних організацій обласного рівня.

У першій трійці найвпливовіших – нардеп, голова Київського обласного осередку партії БПП-«Солідарність» Ігор Кононенко, губернатор Київщини Олександр Терещук та народний депутат України Ярослав Москаленко. 4-й щабель за головою Київської обласної організації ВО «Батьківщина» Костянтином Бондарєвим. Замикає п’ятірку мер Києва Віталій Кличко. За ним у рейтингу Юрій Бойко, екс-голова фракції «Опозиційний блок» у Верховній Раді.

Зрештою, цього року до десятки найвпливовіших потрапила жінка. Сьоме місце – Ганна Старикова – голова Київської обласної ради. Народний депутат Артур Палатний – на 8 місці в рейтингу. 9 та 10 позиції відповідно за Олександром Качним, депутатом Київської обласної ради, та олігархом Василем Хмельницьким.

87 запитів за 0,182