Спека за просекко

today 04.09.2018 query_builder 19:39 remove_red_eye 527 bookmarks Вікенд

У Боярці започаткували унікальний фестиваль

19 cерпня вперше у Боярці відбувся фестиваль здорового дозвілля "Fermersky". У найсоковитішу серединку літа - 19 серпня на стадіоні "Зеніт" громадські активісти створили ідеальну комбінацію для спеки: шезлонги + свіжі смаколики + жива музика.

Ініціатор ідеї, Альона Шульга, народилась у Боярці, але тривалий час жила у Києві, де чимало місць для активного дозвілля, а, повернувшись до рідного міста, виявила, що на вихідних нічим зайнятись. "Спочатку я нарікала - що це таке, у Боярці нікуди піти. А потім зрозуміла: якщо я хочу, щоб щось було, я маю зробити це сама", - говорить дівчина.

Проект "Fermersky" - неймовірно об'ємний та наповнений. Подібні заходи планують влаштовувати щовихідних до жовтня, потім святковий ярмарок у грудні-січні, а невдовзі - відкриття нового сезону у травні. "Ми щотижня змінюватимемо програми. Умовно ми залишимо тільки форму - музика, лекції, активності. Але повністю змінюватимемо наповнення", - зазначає Альона Шульга.

А на відкриття фестивалю на стадіоні "Зеніт" розмістять декілька зон: головна сцена, дитяча зона та зона для малюків від 3 до 10 років, зона кулінарних та спортивних майстер-класів, кінотеатр під відкритим небом та масажна студія, де відвідувачам робитимуть тайський масаж та масаж бамбуковими паличками.

"Місія фестивалю - розширювати смакові вподобання людей, і не тільки вподобання у їжі - у всьому: у спорті, дозвіллі, музиці, - пояснює ідею Альона Шульга. - Мені хочеться зробити простір, де людина, граючись, освоїть якусь звичку, яку практикуватиме постійно".

За матеріалом poglyad.tv

87 запитів за 0,204